Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Melodifestivalens semifinal i Örnsköldsvik flyttas till 2023
Publikbild från tidigare delfinal när Melodifestivalen gästat Örnsköldsvik

Melodifestivalens turné 2022 ställs in, semifinalen i Örnsköldsvik flyttas till 2023

Melodifestivalens semifinal i Örnsköldsvik flyttas till 2023

Melodifestivalens turné 2022 ställs in. Örnsköldsvik står kvar som värd för semifinalen 2023.

På grund av rådande covid-restriktioner och ansträngt smittoläge har Live Nation och SVT idag beslutat att ställa in årets Melodifestival-turné. Det innebär att semifinalen och förberedande genrep i Örnsköldsvik 4-5 mars tyvärr inte kommer att genomföras i år. Men redan nu står det klart att Örnsköldsvik får motsvarande arrangemang nästa år istället.

– Det är naturligtvis jättetråkigt eftersom detta är något som många sett fram emot, men vi har ändå full förståelse för beslutet. Nu får vi helt enklat ladda om och ta nya tag för ett ännu mer efterlängtat arrangemang och taggat värdskap nästa år, säger Marlene Jonasson Bolstad, evenemangsansvarig vid Örnsköldsviks kommun.

Frågor om vad som gäller med förköpta biljetter till evenemanget hänvisas till Live Nation. Länk till annan webbplats.

 

Publicerad: