Viktig information om coronapandemin

  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Få ungas perspektiv - lämna uppdrag till Advisory Board

Få ungas perspektiv - lämna uppdrag till Advisory Board

Genom att ge ett uppdrag till Advisory Board kan företag och organisationer få ungas perspektiv på olika utvecklingsarbeten och projekt. Så varför gissa när det går att fråga direkt? Välkommen med uppdrag till Advisory Board.

Advisory Board är en dialogmodell som drivs av kommunen med syfte att involvera unga i olika utvecklingsarbeten. Företag, myndigheter, kommunen och organisationer inom civilsamhället som vill testa sina idéer, få råd och direkt feedback från ungdomar mellan 13 och 25 år kan lämna uppdrag till Advisory Board.

Arbetar din verksamhet med utvecklingsfrågor eller projekt där ni är intresserade av att ta del av ungas perspektiv? Då är ni välkomna att lämna in en beställning till Advisory Board. För att vara säkra på att få med ert uppdrag under hösten 2021 och våren 2022 behöver ni lämna in er beställning snarast, men senast 30 november, då det finns begränsning i hur många uppdrag Advisory Board kan åta sig under ett år.

Som uppdragsbeställare deltar du vid en träff med Advisory Board då din fråga ska tas upp och ni gör en överenskommelse om vad uppdraget går ut på. Vid behov kan digitala mötesformer användas.

Här hittar du mer information och formulär för att anmäla uppdrag till Advisory Board

Vid frågor kontakta camilla.larsson@ornskoldsvik.se

Publicerad: