Viktig information om coronapandemin

Det är du och jag som har makten över viruset - tillsammans kan vi minska smittspridningen. Läs mer om hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Har du en digital lösning som främjar psykisk hälsa bland barn och unga?

Fler och fler barn och unga söker hjälp för bland annat ångest och depression. Vuxna har begränsad insyn i och förståelse för den digitala värld och vardag som barn och unga lever i idag. De möjligheter och osäkerheter som följer med en ökad digitalisering kan göra det svårt att navigera bland vad som kan vara skadligt för den psykiska hälsan och vad som faktiskt skulle kunna förebygga psykisk ohälsa.

Nu söker vi startups från hela Sverige med digitala lösningar som möter en av samhällets stora utmaningar - att motverka psykisk ohälsa hos barn och ungdomar. Youth Wellness Accelerator är ett intensivt affärsutvecklingsprogram med en unik möjlighet för startups att tillsammans med aktörer från det offentliga och det privata näringslivet växla upp sina lösningar för ökad tillväxt och större samhällspåverkan.

Läs mer och ansök senast den 4 juni 2021 på www.bizmaker.se/wellnesslänk till annan webbplats

Ytterligare information
Dennis Moström
0660-885 41
Projektledare Örnsköldsviks kommun

Publicerad: