Viktig information om coronapandemin

Det är du och jag som har makten över viruset - tillsammans kan vi minska smittspridningen. Läs mer om hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Ytterligare åtgärder för att minska smittspridningen inom skolan
Testbild

Kristina Rastbäck, skolchef Örnsköldsviks kommun

Ytterligare åtgärder för att minska smittspridningen inom skolan

Smittspridningen har tyvärr inte avtagit och därför har bildningsförvaltningen beslutat att även årskurs 9 övergår till fjärr- och distansundervisning. Örnsköldsviks gymnasium kommer även att helt övergå till fjärr- och distansundervisning. Mer detaljerad information kommer att komma från respektive skola.

-Smittspridningen i Örnsköldsvik fortsätter att vara på en hög nivå och det avspeglar sig även fortsatt i vår verksamhet. Vi har nu valt att vidta ytterligare åtgärder som är nödvändiga för att minska risken för smittspridning och samtidigt tillgodose elever rätt till utbildning, säger Kristina Rastbäck, skolchef Örnsköldsviks kommun.

Beslutet gäller från och med måndag 26 april och fram till fredag 30 april. Nytt beslut fattas onsdag 28 april för vecka 18.

Publicerad: