Viktig information om coronapandemin

Det är du och jag som har makten över viruset - tillsammans kan vi minska smittspridningen. Läs mer om hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Vi måste minska smittspridningen nu!

Läget i pandemin är fortsatt allvarligt. Smittan i Örnsköldsvik har ökat kraftigt och är nu högst under pandemin. Vi behöver hjälpas åt att minska spridningen. Vecka 11 var antalet nya fall med Covid-19 i Örnsköldsvik 322 jämfört med 243 vecka 10. Det finns en risk att smittan ökar ytterligare. Du är en del av lösningen och kan göra skillnad genom att följa rekommendationerna.

 

  • Håll avstånd
  • Undvik trängsel
  • Minska dina kontakter


Aktuell information om pandemin hittar du på krisinformation.selänk till annan webbplats. Uppdaterad information om coronaviruset på kommunens samlingssida: www.ornskoldsvik.se/covid19länk till annan webbplats

Publicerad: