Viktig information om coronapandemin

Det är du och jag som har makten över viruset - tillsammans kan vi minska smittspridningen. Läs mer om hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Bild från ovan av curlinghallen på Skyttis

Curlinghallen på Skyttis

Curlinghallen i Örnsköldsvik blir vaccinlokal

Vaccinlokal i Örnsköldsviks centralort blir curlinghallen vid Skyttisområdet istället för innebandyhallen som tidigare aviserats. Örnsköldsviks kommun och Region Västernorrland har kommit överens om att ställa iordning lokalen så att vaccineringen kan komma igång enligt plan.

— Jag är mycket glad att det gick att lösa på det här sättet, säger kommundirektör Magnus Haglund. Vi hinner iordningsställa lokalen i tid och ungdomarna får fortsätta idrotta och vikten av det kan inte underskattas.

Publicerad: