Viktig information om coronapandemin

Det är du och jag som har makten över viruset - tillsammans kan vi minska smittspridningen. Läs mer om hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Biblioteken erbjuder viss service från och med 11 januari

Folkbiblioteken i Örnsköldsvik är stängda för besökare till och med söndag 24 januari. Detta för att minska spridningen av covid-19.

Från och med måndag 11 januari är det meröppetlänk till annan webbplats på närbiblioteken i Bjästa, Björna, Bredbyn och Husum. Telefonen är öppen vissa tider på närbibliotekenlänk till annan webbplats.

Från och med måndag 11 januari erbjuder biblioteken kompletterande service. På Arkenbiblioteket erbjuds tjänsten "Boken kommerlänk till annan webbplats" för dig som tillhör en riskgrupp. På alla bibliotek erbjuds tjänsten "Bokkasse för avhämtninglänk till annan webbplats".

Ring eller skicka e-post till ditt bibliotek så hjälper vi dig med dina biblioteksärendenlänk till annan webbplats.

På Bibliotekens webbplatslänk till annan webbplats kan du använda e-tjänster för att låna böcker och film, läsa tidningar och söka information. Du hittar även information om, till exempel, återlämning och reserverade böcker, lånetid och förseningsavgifter samt kompletterande service.

Publicerad: