Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Lediga villatomter och planerade områden

Örnsköldsviks kommun har ingen registrerad tomtkö men du är varmt välkommen att anmäla intresse för någon av våra befintliga och planerade tomter. Kontaktuppgifter finns till höger på sidan. Här hittar du kommunens lediga villatomter i en sökbar karta.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Områden där kommunen säljer tomter

Kusthöjden
Med en enastående vacker utsikt över hamninloppet och närhet till natur och strövområden är Kusthöjden ett bostadsområde med unikt läge nära Örnsköldsviks centrum. Örnsköldsviks kommun är just nu i processen att förvärva området för att slutföra bostadsprojektet med infrastruktur med mera. Beslut tas i kommunfullmäktige i mitten på juni.
Läs mer om planerna för området här.

Områden med privata exploatörer

Stallbacken, Domsjö
Vid Herrgården i Domsjö finns ett område med nio villatomter. De ligger högt med utsikt mot fjärden i norr. Tomterna är anslutna till fjärrvärme. Läs mer om Stallbacken härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Näskefjärden
I Näske by (3 km sydväst om Köpmanholmen) finns villatomter till salu. Området omfattar tolv byggklara tomter med utsikt över Näskefjärden och närhet till småbåtshamn. Tomterna ligger efter en intern väg och är anslutna till kommunalt vatten och avlopp.
Mer information om tomterna i Näske.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Mattias Persson
Mark- och exploateringschef
0660 - 88451
Skicka e-post

Skicka e-post till Mark och exploatering