Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Utveckling av studiemöjligheter

Arbetar aktivt för studiemöjligheter
För att tillgodose det lokala och regionala behovet av arbetskraft med rätt kompetens arbetar vi i Örnsköldsvik för att öka antalet eftergymnasiala utbildningar på universitets- och yrkeshögskolenivå. Kompetensenheten i Örnsköldsviks kommun samarbetar nära näringslivsorganisationerna och arbetsgivare, såväl privata som offentliga, för att identifiera de aktuella och framtida behov och efterfrågan som finns på kompetens.

Genom omvärldsanalyser och prognoser av arbetsmarknaden, tillsammans med workshops med arbetsgivare och utbildningsanordnare skapas förutsättningar för ökat utbud av efterfrågade utbildningar.

Studera i Örnsköldsvik hittar du information om aktuellt utbud av eftergymnasiala utbildningar i Örnsköldsvik. För dig som vill eller redan nu studerar på distans på ett universitet eller högskola finns stöd och hjälp på Lärcentrum. Som distansstudent inom högre utbildning möter du en bra studiemiljö och service.

Sidan uppdaterades

2019-06-27

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Jennie Söderström
Utvecklingsstrateg
Tel 0660-886 72
e-post

facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster