Entreprenörsarena

Går du på gymnasiet och vill tjäna pengar på dina affärsidéer? Sök till Entreprenörsarena och testa dina idéer på någon av entreprenörsplatserna. Årets entreprenörsplatser är Nyänget havsbad och kiosklänk till annan webbplats samt Friluftscentralens rastplats och kiosklänk till annan webbplats.

Egenföretagare på Entreprenörsarena
Starta enskild firma och ingå i ett team på fem personer. Kioskerna på entreprenörsplatserna driver du tillsammans med teamet, men övriga affärsidéer kan du utveckla själv eller tillsammans med någon annan utvald entreprenör.

Ansök om plats
För att få möjlighet att driva företag på Entreprenörsarena under ett år behöver du görna en intresseanmälan om en entreprenörsplats. Du ansöker via formuläret längre ned på sidan.

Om konceptet
Entreprenörsarena är ett samarbete mellan Ung utveckling, Kultur- och fritidsenheten och Örnsköldsviks gymnasium. Tillsammans med representanter från Nyföretagarcentrumlänk till annan webbplats, HK-Destlänk till annan webbplats, Destination jobblänk till annan webbplats, Näringslivsenhetenlänk till annan webbplats och Q4 Ekonomilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster bildas en mentorgrupp som stöttar dig som egenföretagare.

Sista anmälningsdag är den 31 mars klockan 23.30.

Önskad entreprenörsplats
Önskad entreprenörsplatsKontaktuppgifter * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter


Sidan uppdaterades

2020-01-15

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Dennis Ingvarsson
Verksamhetsansvarig
Ung utveckling
072-246 82 70
Skicka e-post

Mikael Westman
Områdesansvarig
Kultur- och fritidsavdelningen
070-191 76 37
Skicka e-post

Ansvarig chef

Lena Finne Jansson
Enhetschef folhälso- och kompetensenheten
0660 - 881 25
Skicka e-post