Ditt event

Välkommen att anmäla dig till höstens omgång av arrangörsutbildningen Ditt Event!

Utbildningen är kostnadsfri och riktar sig till dig som är över 15 år med ett intresse att göra egna evenemang, men utbildningen passar även dig som vill jobba på andras evenemang eller bara lära dig mer om hur man kan arbeta med evenemang.

Höstens utbildning kommer att vara i tre delar - arrangemang, projektledning och marknadsföring. Du kan anmäla dig till hela utbildningen eller enbart delar av den.

18 oktober - Arrangemang
Under första utbildningsdagen kommer du att lära dig praktiska saker hur man planerar och genomför ett evenemang. Vi går bland annat igenom vilka tillstånd man behöver, vilket ansvar man har som arrangör och hur ett artistavtal kan se ut.

8 november - Projektledning
Den andra dagen kommer vi gå igenom grunder i hur man leder ett projekt. Du kommer bland annat att lära dig hur man planerar ekonomi och budget och hur man skriver en projektansökan. Vi kommer även att prata ledarskap.

22 november - Marknadsföring
Den tredje dagen får du kunskap om grunderna i marknadsföring. Under dagen får du lära dig vad målgruppsanalys är och prova på att göra en själv. Du kommer också att lära dig lite tips och trix hur man kan använda digitala plattformar i sin marknadsföring.

Ger dig

  • Kunskap i att arrangera - från idé till genomförande
  • Ett kontaktnät med arrangörer och mentorer
  • Diplom och merit till ditt CV

Låter det intressant? Anmäl dig till kursen direkt via formuläret nedan. Om du vill veta mer om Ditt event kan du anmäla dig till någon av våra två uppstartsträffar. Där berättar vi mer om datum, tider och upplägg för kursen. Uppstartsträffarna kommer genomföras på Lärcentrum, Arken.

Sista anmälningsdag är den 15 oktober klockan 23.30.

Kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter


Kursanmälan
Kursanmälan

Anmälan till delmoment
Anmälan till delmomentAnmälan till uppstartsträff 7 oktober
Anmälan till uppstartsträff 7 oktoberSidan uppdaterades

2020-09-15

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Oscar Sundelin
073-035 81 56
oscar@oscarsundelin.com

Mer information