Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Information för företag gällande coronaviruset

Örnsköldsviks kommun stöttar företagen med flera åtgärder

Konsekvenserna av Coronaviruset drabbar företag och näringsliv hårt. För att gynna det lokala företagsklimatet skjuter kommunen därför upp debiteringar av avgifter till företag, erbjuder småföretagare kortare betalningstid och snabbehandlar vissa ansökningar. Läs mer här.

Företagsakuten

Företagsakuten är en nyinrättad funktion som erbjuder snabb, kostnadsfri rådgivning till dig som är aktiv företagare i Örnsköldsvik, för att minska de ekonomiska konsekvenserna av coronaviruset.

Hos Företagsakuten kan du få upp till fem timmar kostnadsfri rådgivning. Du får handledning och goda råd som du sedan själv kan välja använda i ditt företag.
Läs mer och kontakta Företagsakutenöppnas i nytt fönster

Företagslotsen - en hjälp för företagare

Företagslotsen är en kostnadsfri service till företagare i Örnsköldsvik. Här kan du få hjälp i ärenden som rör tillstånd och regler och att samordna dina kontakter med kommunen. Företagslotsen kan också hjälpa till med kontaktvägar för exempelvis företagsstöd och nätverk.
Läs mer och kontakta Företagslotsen.

Prenumerera på vårt veckobrev

Coronapandemin och den medföljande ekonomiska krisen har drabbat samhället hårt. I Näringslivsnytt veckobrev vill vi förmedla information om stöd och rådgivning som finns att få, samt om kommunens åtgärder med fokus på företagande. Med veckobrevet kan vi förmedla information snabbare till dig än med vårt vanliga nyhetsbrev.
Läs och prenumerera på Näringslivsnyttöppnas i nytt fönster

Håll dig uppdaterad

Örnsköldsviks kommun följer Folkhälsomyndighetens och regionala smittskyddets rekommendationer. Informationen på ornskoldsvik.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster om det aktuella coronaviruset Covid-19 uppdateras kontinuerligt.

Sidan uppdaterades

2020-06-24

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Fredrik Holmgren
Näringslivschef
Skicka e-post

Skicka e-post till Företagslotsen