Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Aktiviteter

Tillsammans med lokala aktörer, till exempel Handelskammaren, Örnsköldsviks industrigrupp och Företagarna i Örnsköldsvik genomför Örnsköldsviks kommun en mängd aktiviteter och arrangemang som vänder sig till dig som är företagare. Det handlar till exempel om frukostmöten, företagarträffar, utbildningar, seminarier och konferenser.

Frukoststudion

Våra möten på morgonen där vi tar upp ämnen som berör dig som företagare och samtidigt erbjuder en god frukost är uppskattade och välbesökta.

Just nu är Frukoststudion digital men vi ser fram emot att träffas på plats igen snart.

Företagarträffar

Det är viktigt att träffas. Vi anordnar träffar nära dig eller besöker ditt företag. Politiker och tjänstemän besöker årligen företag för att lära känna näringslivet. Kommunen bjuder in och medverkar i lokala företagsträffar och nätverk på såväl landsbygd som centralt. Det finns också möjlighet att träffa flera handläggare i ett ärende via företagslotsenöppnas i nytt fönster, om du önskar det.

Seminarium, konferenser och informationskvällar

Vi inbjuder årligen till en rad seminarier, konferenser och informations-kvällar för att stärka företagen och bidra till ett bättre företagsklimat.

Utbildningar

Några av de tillståndsanökningar som vi handlägger innehåller krav på att du som företagare ska ha genomgått en utbildning, till exempel alkoholutskänkning. Samma utbildning återkommer ett antal gånger under året för att det ska passa med din ansökan. Har du frågor kring utbildningar, kontakta Företagslotsen.

Sidan uppdaterades

2015-09-23

Sidansvarig:

 Kontakta oss