Aktiviteter

Örnsköldsviks kommun i samarbete med lokala aktörer, till exempel Handelskammaren, Örnsköldsviks industrigrupp och Företagarna i Örnsköldsvik genomför en mängd aktiviteter och arrangemang som vänder sig till dig som är företagare. Det handlar t ex om frukostmöten, företagarträffar, utbildningar, seminarier och konferenser.

I vår Företagskalender hittar du alla planerade aktiviteter och arrangemang från kommunen och de olika företagsstödjande organisationerna.

Frukoststudion

Våra möten på morgonen där vi tar upp ämnen som berör dig som företagare och samtidigt erbjuder en god frukost är uppskattade och välbesökta.

Ta med ditt visitkort till nästa Frukoststudion, passa på att mingla och skapa nya kontakter.

Företagarträffar

Det är viktigt att träffas. Vi anordnar träffar nära dig eller besöker ditt företag. Politiker och tjänstemän besöker årligen företag med syfte att lära känna näringslivet. Kommunen bjuder in och medverkar i lokala företagsträffar och nätverk på såväl landsbygd som centralt. Det finns också möjlighet att träffa flera handläggare i ett ärende om du önskar via företagslotsenöppnas i nytt fönster.

Seminarium, konferenser och informationskvällar

Vi inbjuder årligen till en rad seminarier, konferenser och informations-kvällar som syftar till att stärka företagen och bidra till ett bättre företagsklimat.

Ibland är det vi tjänstemän från samhällsbyggnadsförvaltningen och tillväxtavdelningen Örnsköldsviks kommun som delar med oss av vår kunskap och ibland bjuder vi in en föreläsare. Alla aktiviteter finns upplagda i vår Företagskalender.

Utbildningar

Några av de tillståndsanökningar som vi handlägger innehåller krav på att du som företagare ska ha genomgått en utbildning, tex alkoholutskänkning. Samma utbildning återkommer ett antal gånger under året för att det ska passa med din ansökan. Har du frågor kring utbildningar, kontakta företagslotsen.

Sidan uppdaterades

2015-09-23

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Fredrik Holmgren
Näringslivschef
0660-887 57
Skicka e-post

Vi på näringslivsenheten