Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Digilots – Digitala steg för tillväxt

Digitala steg för tillväxt, även kallat Digilots, är ett treårigt projekt som startade i augusti 2018 och syftar till att underlätta för näringslivet i Örnsköldsvik och regionen att ta tillvara digitaliseringens möjligheter. Inom ramen för projektet erbjuds små och medelstora företag från olika branscher att delta i ett utvecklingsprogram med utbildningsträffar och individuell företagscoachning.

Följ Digilots på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Följ Digilots på LinkedInlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Intresserad av att delta?

Är du och ditt företag intresserad av att delta i projektet? På Digilots hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer information om upplägg och kostnad för företag som deltar i projektet.

Digilotsprogrammet 2017-2018

I ett tidigare projekt (2017-2018), med liknande upplägg, deltog 27 små och medelstora företag från industri och industrinära verksamhet i ”Digilotsprogrammet”, med seminarium, workshops och individuell coachning. I filmen om projektet kan du ta del av några av företagens erfarenheter:

Projektfinansiering

Projektägare för Digitala steg för tillväxt är Örnsköldsviks kommun. Projektet finansieras av EU:s strukturfonder, Region Västernorrland och Örnsköldsviks kommun samt nedanstående samarbetspartners:

  • Sollefteå kommun
  • Kramfors kommun
  • Höga Kusten Destinationsutveckling
  • Handelskammaren Mittsverige
  • Örnsköldsviks industrigrupp
  • Företagarna i Örnsköldsvik
  • CESAM Örnsköldsvik

Sidan uppdaterades

2020-09-18

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Sara Rudälv
Projektledare/Digital rådgivare
070-568 95 49
Skicka e-post

Linda Folkesson
Digital rådgivare
073-067 50 60
Skicka e-post