Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten och Region Västernorrland har skärpt de allmänna råden i länet för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Frukoststudion onsdag 26 februari

#Norrlands främsta företagarstad

Välkommen till årets första Frukoststudio! Den här morgonen står Företagarna Örnsköldsvik för värdskapet och morgonens moderator är Eva-Karin Öhman. Företagarna Örnsköldsvik siktar på att göra Örnsköldsvik till Norrlands främsta företagarstad. Vad är möjligt? Vad krävs? Vill du kroka arm? Peder Sundström presenterar kampanjen #Norrlands främsta företagarstad.

Vad ser Örnsköldsvik? – en utblick mot framtiden

Varje år bidrar över 100 personer från olika delar av Örnsköldsvik med sin spaning kring vad som händer i världen. Det är grunden till Örnsköldsviks omvärldsanalys. Johan Eklund, utvecklingsstrateg på Örnsköldsviks kommun presenterar den senaste.

Årets företagare Håkan Tällström, Öviks Brunnsborrning

Håkan borrar sig genom bergfasta problem och hittar vattentäta lösningar på kundernas krav och önskningar. Möt Håkan i en intervju om hur han tänkt och gjort för att komma dit han är idag.

Årets marknadsförare Kristina Nilsson och Sofie Indevall, SEKAB

Med sin marknadsföring av tjänster och produkter med hållbarhetsfokus som visar hur de hjälper företag att skapa gröna produkter och grön verksamhet har Kristina och Sofie prisats som årets marknadsförare. Hur har de gjort för att synas extra tydligt?

Frukoststudion arrangeras av Örnsköldsviks kommun, Företagarna, Handelskammaren Mittsverige och Örnsköldsviks Industrigrupp.

Sidan uppdaterades

2020-02-28

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Victoria Säker
Näringslivsutvecklare
Skicka e-post

Vill du få inbjudan till din epostadress?
Skicka din epostadress till Frukoststudion, så lägger vi till dig på sändlistan.

Frukoststudion på Facebook
Från och med 2020 flyttar Frukoststudions Facebooksida in hos Örnsköldsviks kommun - Näringslivsnytts Facebooksidalänk till annan webbplats.

Frukoststudions Facebooksida kommer inte längre att uppdateras.