25 mars

Onsdagen den 25 mars var det dags för Frukoststudion igen och denna gång var temat företagandets drivkrafter, passion och ambitioner. 116 förväntasfulla företagare och representanter från kommun och lokala organisationer samlades för en trivsam frukost.

Frukoststudion är en vidareutveckling på företagsfrukostarna, i nytt format men med samma syfte, en mötesplats för nätverkande och affärsmöjligheter.

Frukoststudion arrangeras av Örnsköldsviks kommun i samarbete med Företagarna, Handelskammaren och Örnsköldsviks Industrigrupp. Inbjudan är öppen till alla som är intresserade av näringslivsfrågor och nätverkande.

Deltagarföretckning för anmälda företag kan du hitta härPDF.

Morgonens program:

Näringslivschefen Peter Juneblad hälsade välkommen och höll i trådarna för morgonen.

Den första gästen i morgonsoffan var UF-företagaren Joanna Kristoffersson. Hennes passion för det litterära fick henne att skriva och ge ut boken Framgångsmanualen. Hon ansåg att det fanns en brist bland böcker om just personlig marknadsföring och hennes ambition med boken är att personer som köper den ska se den som ett informativt verktyg med tips och trix. Boken kan ni köpa genom att skicka epost till Joanna här.

Dagens lokala reklaminslag var Johan Eklund från Ågrens Husetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som berättade mer om deras ambitioner kring Lilla Gula. Ett unikt och aktuellt register för affärslivet i Örnsköldsviks kommun, som de benämner som 100 % Örnsköldsvik. Till Lilla Gula har de sedan kopplat fler olika smarta tjänster.

Morgonens huvudtalare var Jerry Engström som guidade oss ut, både i den multinationella marknadsföringsvärlden, samt i möjligheternas Höga kusten. På ett lättsamt och roligt sätt fick deltagarna med sig både verktyg och tips för hur man ska tänka när man funderar på att satsa på en ny bana. Läs mer om Jerrys satsningarna med Frliuftsbyn härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frukoststudion avslutades denna morgon med en hemlig gäst. Lokala artisten Stina Joza, som studerat i London på Tech Music School och genomfört en Englandsturné. Stina framförde en alldeles nyskriven låt, "Inspiration" som är en hyllning till hennes teaterlärare på musikallinjen.

Tack till er alla som deltog på plats, hoppas vi syns igen den 29 april!

Sidan uppdaterades

2017-02-07

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Linnéa Egnor Byström
Näringslivsutvecklare
0660 - 880 18
Skicka e-post

Mer information

Vill du få inbjudan till Frukoststudion direkt till din epost-adress? Anmäl dina kontaktuppgifter här