Årets företagare 2018

Vinnarna vid Företagarkvällen 2018

Grattis alla vinnare!

Stort grattis till alla vinnare på företagarkvällen 2018! Tack för att ni inspirerar, driver och visar att det mesta är möjligt om man har en dröm och vilja!

ÅRETS PRISTAGARE

Årets företagare:
Stefan Grundström och Anders Jäger, NKI Kyl AB
Motivering: Ett genuint Öviksföretag på stark uppgång. Tar nya marknadsandelar, inte bara in Örnsköldsvik utan även på andra orter. Styrkan ligger mycket i den personliga kontakten, där de ser till kundernas behov. Utbildar sig både på ledar- och personalnivå, allt för att möta morgondagens utmaningar. Ett företag som genom sin sponsring bidrar till att många lokala idrottsföreningar kan bedriva verksamhet.
 
- priset delas ut av Företagarna till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som fungerar som en förebild för andra företagare.

Årets nyföretagare
Andreas Sjöström, Sjöströms Gallringstjänst
Motivering: Andreas har skapat sin entreprenadverksamhet med god tillväxt i en tuff bransch. Andreas kombinerar olika yrkeskunskaper med blick för marknadens behov och har ökat lönsamheten, såväl som antalet medarbetare, under de senaste tre åren.

- priset delas ut av Nyföretagarcentrum.

Årets Handel– & Turismpris
Paradiset, representerat av David Berglund
Motivering: Paradiset är kommunens hetaste besöksmål för upplevelse, rekreation och avkoppling och är en magnet för stadens utveckling. Paradiset lockar besökare i alla åldrar från kommunen, regionen, nationellt och internationellt. Äventyrsbadet är ett gott föredöme genom att ge sina besökare högsta trygghet och service. Paradiset ligger i framkant bland äventyrsbad genom att ständigt utvecklas för att vara en upplevelse i Världsklass.

- priset delas ut av Cesams styrelse och Höga Kusten Destination AB och Örnsköldsviks handel (bestående av köpmän, fastighetsägare och kommunen.)

Årets Normbrytare
Stina Nilsson, hockeydomareinstruktör
Motivering: Med sitt sätt att coacha, utbilda och utveckla hockeydomare på hög elitnivå, oavsett kille eller tjej, bryter Stina rådande normer och förväntningar. Stina är ett föredöme som vågar ta plats. Med stort hjärta tar hon sig an uppdrag och projekt, såväl nationellt som internationellt, med inställningen att det ska vara roligt att vara domare.

- priset delas ut av Klöver dam och Örnsköldsviks kommun.

Årets ledare
Kristina Säfsten, Övik Energi
Motivering: Kristina är en mycket engagerad person, med en god förmåga att fokusera på andra när hjälpen behövs som mest. Hon är en tydlig ledare som gärna involverar medarbetaren i att formulera uppdraget. Av sina medarbetare beskrivs hon som en varm, vänlig och vanlig person.

- delas ut av Handelskammaren och örnsköldsviks industrigrupp.

Årets Spotlight
Sjunde i sjunde, representerat av Johan Eklund

Företagarkvällen är en del av Företagardagarna, ett arrangemang i samverkan mellan Företagarna, Handelskammaren, Örnsköldsviks Industrigrupp och Örnsköldsviks kommun. Allt för att stärka samarbetet och bygga nätverk mellan företag samt bidra till en positiv utveckling av arbetsmarknaden i regionen.


Sidan uppdaterades

2018-12-19

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Fredrik Holmgren
Näringslivschef
0660-887 57
Skicka e-post