Årets Företagare 2017

Grattis alla vinnare!

Stort grattis till alla vinnare på företagarkvällen 2017! Tack för det fina jobb ni gör, för att ni inspirerar, driver och visar att det mesta är möjligt om man har en dröm!

Årets företagare

delas ut av Företagarna och Örnsköldsviks kommun
Regina Lindberg, Regina L:s veterinärklinik
En veterinärklinik och butik som erbjuder helhetsservice med människans bästa vän i fokus. Kunnig och engagerad personal som alltid ger det lilla extra gör att kunder känner sig sedda och väl omhändertagna.

Årets handel- och turismpris

delas ut av Cesam, Höga Kusten Destinationsutveckling och Örnsköldsviks Handel
Ruben Madsen, Ulvöbyn
En sedan många år engagerad saltör och spektakulär entreprenör samt internationellt uppskattad clown som med sin kärlek till vår skärgård och som vår surströmmingskung, stärkt Ulvöns, Örnsköldsviks och Höga Kustens varumärken långt utanför Sveriges gränser.


Årets ledare

delas ut av Handelskammaren och Örnsköldsviks industrigrupp
Catharina Karlsson, Domsjö Fabriker
Catharina är en ledare som bryter normer och med sitt kommunikativa ledarskap får medarbetare att prestera under tidspress. Med hennes positiva inställning har hon förmågan att se möjligheter och skapar god stämning i arbetslaget.

Årets nyföretagare

delas ut av Nyföretagarcentrum
Jerry Engström, High Coast resort AB  
Jerry har med High Coast Resort AB byggt upp en framgångsrik verksamhet, där han förenar föreläsningar och workshops om bland annat varumärkesbyggande och destinationsutveckling med sin stora passion – Friluftsbyn. Hans brinnande engagemang i företaget och genom hans sätt att dela med sig av sina erfarenheter, har visat sig bli en framgångssaga.

Årets normbrytare

delas ut av Klöver dam i Örnsköldsvik och Örnsköldsviks kommun
Jonna Jinton
 
Med stort mod och kreativitet bryter Jonna normer om var man ska bo och vad som är ett ”riktigt jobb”. Jonna tar för sig, syns och sticker ut för att få vara den hon vill, där hon vill.

Årets spotlight

delas ut av våra utvecklingspartners; Ernst & Young, Handelsbanken, KPMG, Sidensjö Sparbank, SEB, Swedbank och pWc
CESAM
1996 föddes en idé som skulle visa sig spela en avgörande roll för vår stads utveckling. Ett antal köpmän, fastighetsägare och representanter från kommunen hade enats. Gemensamt skulle de verka för att vår stad skulle få ett attraktivt och aktivt centrum. Något som skulle gynna både kommunens invånare, besökare, dess näringsliv - och inte minst potentiella inflyttare. Lite över 20 år senare vill vi rikta ett varmt tack för det arbete ni lagt ner under denna resa. Ert engagemang har bidragit till att vi alla Örnsköldsviksbor fortfarande har en stadskärna värd namnet att flanera och trivas i, och inte minst – vara stolta över. Självklart är det många som bidragit under årens lopp, men ett extra stort tack riktas till Jan-Olov Backman & Elvy Söderström för att ni satte vår stad i centrum genom ert fantastiska engagemang

       

Årets gäst

Inspirerande Dimitris Gioulekas, VD på Knightech, gästade kvällen, Han manade till nytänkande och menar att mångfald och möjligheter för de anställda att växa är delar av Knightechs framgångar.

Årets underhållning

Direkt från Memphis kom kvällens artist, Brolle. Med bandet i ryggen och det rätta svajet i luggen bjöd han på sin bästa rock 'n roll!

 

Sidan uppdaterades

2018-08-14

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Fredrik Holmgren
Näringslivschef
0660-887 57
Skicka e-post