Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Örnsköldsviks kommun - lediga jobb

Bo i Örnsköldsvik en del av Höga Kusten

Här får du ett gott och aktivt liv med balans mellan arbete och fritid. Viljan att samverka kännetecknar vår kommun, föreningslivet och det lokala näringslivet. Det är tillsammans vi ser till att saker händer och att Örnsköldsvik utvecklas i stort.

Med kommunen som arbetsplats

Vid Örnsköldsviks kommun jobbar du med 5 500 medarbetare för att invånare och företagare ska få bästa möjliga samhällsservice. Tillsammans gör vi en positiv skillnad, för våra medmänniskor, i livets alla olika skeenden och arbetar för att det ska vara enkelt och attraktivt att bo, leva och verka i Örnsköldsvik.

Jobba med och för människor

Vi vill att du ska trivas. Därför främjar vi en god arbetsmiljö och hälsa, där du och dina medarbetare utvecklas tillsammans och känner glädjen med att jobba med och för människor i Sveriges viktigaste jobb. Få en inblick hur det är att jobba med oss på sidan: Att jobba vid Örnsköldsviks kommun

 

Inspireras av att bo och leva i Örnsköldsvik

Är du nyinflyttad eller på gång att flytta till Örnsköldsvik? Besök vår Flytta hit -sida så får du vägledning och tips.

Vill du lära känna Örnsköldsvik? Webbsidan Inspiration ger dig inblick i hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en del av världsarvet Höga Kusten, som erbjuder friluftsmöjligheter utöver det vanliga.

Filmer om att jobba och studera i Örnsköldsvik

Jobba som förskollärare, lärare eller pedagog

Jobba inom teknik och industri

Studiemöjligheter i Örnsköldsvik

Jobba som sjuksköterska eller habiliteringsassistent

Attraktiv Arbetsmarknad Örnsköldsvik

Traineeprogrammet i Örnsköldsvik kommun

Sidan uppdaterades

2020-08-12

Sidansvarig: