Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Starta företag-coachning i Nyföretagarcentrums lokaler

Starta företag-coachning är tillfällen då några företagsstödjande organisationer finns samlade för att ta emot dig som har planer på att starta företag och har frågor kring det – en möjlighet för snabba frågor och korta svar, utan att behöva boka tid.

Starta företag-coachning är det nya namnet på det som tidigare hette Drop in – företagscoachning. I samband med att aktiviteten byter namn flyttar den också från Arbetsförmedlingens lokaler till Nyföretagarcentrums lokaler i Arken.

Här kan du till exempel få svar på dina frågor om starta eget-bidrag, tillstånd, finansiering, nätverk och annat. Du kan också få guidning vidare till andra organisationer som kan vara till hjälp.

Tisdag 5 februari kl 12:00-15:00 är det årets första Starta företag-coachning och då finns också Fáten Nilsson på plats. Fáten är rådgivare i projektet integration och tillväxt hos Länsstyrelsen och kan hjälpa utlandsfödda som vill starta företag.

De organisationer som deltar är ALMIlänk till annan webbplats, Arbetsförmedlingenlänk till annan webbplats, Bizmakerlänk till annan webbplats, Coompanionlänk till annan webbplats, NyföretagarCentrumlänk till annan webbplats och Örnsköldsviks kommuns Näringslivsenhetlänk till annan webbplats.

Mer information och vårens datum
Kontaktperson: Karin Orav, näringslivsutvecklare: karin.orav@ornskoldsvik 0660-883 86

Aktuelltartikel publicerad av: Charlotte Westberg

2019-02-04