Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Sökes: Arrendator till butiken på Ulvön

Ulvön- Bottenhavets pärla är ett populärt besöksmål för turister och kommuninvånare. Ulvön består av två öar och på norra ligger Ulvöhamn där butiken är belägen.

Vi söker dig som är driven entreprenör och har ett intresse för skärgården. Du är serviceinriktad och sätter besökaren i centrum. Intresseanmälan senast 11 mars.

Om Handelsboden

Butiken är belägen i Ulvöhamn, med en storlek på ca 110 kvadrat. I lokalerna har det bedrivits Handelsbod under ca 10 år. Fast utrustning som kyl och frys ingår i fastigheten plus viss lösen. Transporter för frakt av gods till Ulvön sker via Hamn och Logistik med båtar från Köpmanholmen som lägger till i anslutning till butiken.

Ny arrendator
Tillträde till lokalen sker enligt överenskommelse med fastighetsägaren. Vi ser gärna verksamhet i lokalerna under sommaren 2020 och att den bedrivs året om. Som arrendator av butiken, finns möjlighet till fler kommunkoncernenavtal exempelvis som Servicepunkt med Örnsköldsviks kommun.

Frågor och visning av lokalen:
Rune Häreskog, Örnsköldsviks Hamn & Logistik                                                         
070- 2636360 rune.hareskog@ovikshamn.se

Christer Ögren, Örnsköldsviks Hamn & Logistik 
070- 3710763 christer.ogren@ovikshamn.se 

Om Ulvön

Ulvön ligger i Örnsköldsviks skärgård, i hjärtat av Höga kusten. Egentligen är Ulvöarna två öar – norra och södra Ulvön. Ulvöhamn ligger på norra ön, väl skyddad i Ulvösundet. På vinterhalvåret bor cirka 40 bofasta på Ulvön, men på somrarna lever ön upp, med många turister och sommarstugeägare.

Ulvön är en del av Höga Kustenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Sveriges snabbast växande destination. Där besöksnäringen har ökat varje år sedan 2010. I den vackra skärgårdsmiljön finns restauranger, hotell, vandrarhem, stuguthyrning och många gamla fina byggnader.

Ulvön har båtförbindelse med Ullånger, Docksta, Mjällomslandet och Köpmanholmen.

Evenemang, trubadurer och andra trevligheter finns att uppleva hela sommaren. Midsommarfirande, Ulvöregattan, surströmmingspremiären och Ulvödagarna är händelser man inte får missa.

Ulvö Kapellag är en samhällsförening som är verksam på Ulvön.

Vill du veta mera om Ulvön:
Ulf Eklund, Ulvö kapellag
070-674 77 73 kapellaget@gmail.com


Intresseanmälan - märk med "Ulvön" skickas till:

etableraforetag@ornskoldsvik.se

Eller via post:
Örnsköldsviks kommun
Näringslivsenheten
89188 Örnsköldsvik

Sista ansökningsdatum: 11 mars

Kontakt Örnsköldsviks kommun:
Sebastian Arnehed
0660- 888 16
sebastian.arnehed@ornskoldsvik.se

Aktuelltartikel publicerad av: Charlotte Westberg

2020-02-14

 Kontakta oss

Sebastian Arnehed
Örnsköldsviks kommun
0660- 888 16
Skicka e-post

Rune Häreskog
Örnsköldsviks Hamn & Logistik
070- 2636360
Skicka e-post