Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Landsbygdskonferens Höga Kusten 10-årsjubilerar i Örnsköldsvik

I september står Örnsköldsvik som värd för 10-årsjubilerande Landsbygdskonferens Höga Kusten, en mötesplats som lockar 100-150 deltagare från hela Sverige. Fokus ligger på på kreativitet, attraktivitet och entreprenörskap.

- Det är väldigt roligt att vi kan erbjuda ett så spännande och intressant program med föreläsare och aktörer från olika landsändar och sektorer i samhället, som alla belyser landsbygdsfrågor säger Linnea Egnor Byström, näringslivsutvecklare på Örnsköldsviks kommun och ansvarig för konferensen.

För den med intresse för landsbygdsutveckling på nationell, regional eller lokal nivå bjuder konferensen på en mängd engagerande och tankeväckande talare, som till exempel Charlotta Mellander, professor vid Jönköpings Universitet; Navid Modiri, kommunikatör och föreläsare, Karin Bodin, koncern-VD Polarbröd och Jonna Jinton, fotograf och influencer.

Landsbygdskonferens Höga Kusten är ett samarbete mellan Örnsköldsviks kommun, Kramfors kommun, Härnösands kommun, Sollefteå kommun och LEADER Höga Kusten. Värdskapet går runt bland kommunerna och 2019 är Örnsköldsvik värd för femte gången sedan starten 2009.

Läs mer om Landsbygdskonferens Höga Kusten 2019
Program Landsbygdskonferens Höga Kusten 2019PDF

Kontakt:
Linnea Egnor Byström
skicka e-post
telefon: 0660-88 018

Aktuelltartikel publicerad av: Victoria Säker

2019-06-25