Frukoststudion 28 augusti

Redesigning the Future

Att arbeta glokalt, till exempel agera på en global marknad men producera lokalt eller med lokal prägel ligger i tiden. Den tekniska utvecklingen har skapat nya möjligheter att göra verklighet av och nå ut i världen med sina idéer och produkter. På den kreativa inkubatorn eXpression Umeå vet man att riktigt bra idéer inte har några gränser och att ju fler som får möjligheten att testa sina idéer desto fler förverkligar dem.

På Frukoststudion 28 augusti möter vi Marlene Johansson, VD eXpression Umeå, som berättar om 13-miljonersprojektet Redesigning the future. Där tar eXpression Umeå, High Coast Creative och Företagarna nya steg och kopplar ihop kreatörer med lokala tillverkare för att nå den globala scenen.

Vi samtalar också med årets företagare Leif Lundgren, Örnalp Unozon AB, kring framgångsfaktorer och utmaningar i Örnsköldsvik och tittar på möjligheterna för lokala tillverkande företag att tillverka produkter som säljs globalt.

Frukoststudion arrangeras 10 gånger/år av Örnsköldsviks kommun, Företagarna, Handelskammaren Mittsverige och Örnsköldsviks Industrigrupp och är en mötesplats för företagare. Vår ambition är att ta upp teman och ämnen som är aktuella, engagerar och bidrar till ett bättre företagsklimat i Örnsköldsvik. Här finns plats för nätverkande och affärsmöjligheter.

När: onsdag 28 augusti
Plats: Blueskällaren, Bruxgården
Tid: kl 8:00-9:00 (Frukost från kl 7:15)
Värd: Företagarna
Anmälan via Frukoststudions webbsidaöppnas i nytt fönster

Kontakt:
Victoria Säker, Örnsköldsviks kommun, tel 0660-881 99
Eva-Karin Öhman, Företagarna, tel 070-627 70 28

Aktuelltartikel publicerad av: Victoria Säker

2019-06-24