Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Festlig företagarkväll

Stina Nilsson

-Jag står här en stund och försöker ta in vad som hänt. Just nu känns det helt overkligt.
Orden är Stina Nilssons när hon precis klivit av scenen där hon fått pris som årets normbrytare. Stina är framgångsrik hockeydomare och domarcoach som bland annat representerat Sverige internationellt och har uppdrag i Svenska ishockeyförbundets domarutskott. Nu tar hon ett par minuter för sig själv vid sidan om scenen för att låta det som nyss hänt sjunka in.

Stina är en av de goda förebilder och ledare som hyllas under Företagarkvällen. Alla nominerade i de olika kategorierna inspirerar och bidrar till en positiv utveckling för näringslivet i Örnsköldsvik. Några vinner pris. Alla är vinnare.

Förberedelserna har pågått i månader och när det äntligen är dags varvas prisutdelningar och gäster med förstklassig underhållning av Wallmans salonger. Örnsköldsviksbaserade Clavisters VD John Vestberg intervjuades om tillväxtplaner, internationell konkurrens och hur det är möjligt att ha företagets bas i Örnsköldsvik.

Fredrik Holmgren, Näringslivschef på Örnsköldsviks kommun, var kvällens moderator tillsammans med Linn Grundberg, Mittmedia:
- Målet är att få en härlig feststämning och få kvällen att flyta sömlöst och i ett högt tempo säger Fredrik. Det här är pristagarnas kväll så scenen är mer deras än vår. Vår roll är att guida kvällen framåt och se till att vinnarna får glänsa.

Vinnarna vid Företagarkvällen 2018

Och visst glänste de, alla vinnare, när de tog emot sina välförtjänta priser till rungande applåder från alla de 450 personer som trivdes i Fjällräven Center igår. Nu har de ett helt år framför sig att njuta av glansen. Det konstaterade fjolårets vinnare och kvällens prisutdelare, när de överräckte diplom och blommor.

Stort grattis till er alla!

PRISTAGARE 2018

Årets handel- och turismpris:
Paradiset, representerat av David Berglund

Årets nyföretagare:
Anders Sjöström, Sjöströms gallringstjänst AB

Årets normbrytare:

Stina Nilsson, Hockeydomare

Årets ledare:
Kristina Säfsten, Övik energi

Årets företagare:
Stefan Grundström och Anders Jäger, NKI Kyl AB

Årets Spotlight:
Sjunde i sjunde, representerat av Johan Eklund

Alla motiveringar hittar du här.

Företagarkvällen är en del av Företagardagarna, ett arrangemang i samverkan mellan Företagarna, Handelskammaren, Örnsköldsviks Industrigrupp och Örnsköldsviks kommun. Allt för att stärka samarbetet och bygga nätverk mellan företag samt bidra till en positiv utveckling av arbetsmarknaden i regionen.

Aktuelltartikel publicerad av: Victoria Säker

2018-02-09

 Kontakta oss

Fredrik Holmgren
Näringslivschef
0660 - 887 57
Skicka e-post