Ja

Team välfärd - med och för människor

Bli en del av team välfärd - se våra lediga jobb Länk till annan webbplats.

Vanliga jobb

Uppdraget för en handläggare/biståndshandläggare är att utreda, besluta och följa upp psykosociala insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) samt insatser enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

Som socialsekreterare i beroendegruppen handlägger du utredningar och verkställer beslut enligt gällande lagstiftning SoL och LVM. I arbetsuppgifterna ingår att ge information inom verksamhetsområdet till både allmänheten och samverkanspartners.

Undersköterskor inom välfärdsförvaltningen arbetar ofta i team och arbetsuppgifterna varierar mellan sjukvård, omvårdnad, serviceinsatser och mycket mer med huvudfokus att vara ett stöd för medborgares möjlighet att leva ett självständigt liv av god kvalité.

Sjuksköterskan ansvarar för att individen får den omvårdnad den behöver och att medicinska ordinationer blir genomförda.

Arbetsterapeuten ansvarar för att individen ska kunna bli så självständig som möjligt i de vardagliga aktiviteterna inom personlig vård, hemliv och samhällsliv. Utifrån individens förmågor riktas åtgärderna både mot individ och omgivande miljö.

Fysioterapeuten ansvarar för undersökning och behandling för att bedöma, bota, förebygga eller lindra sjukdomar som visar sig i rörelseapparaten, andningssystemet, cirkulationssystemet eller nervsystemet utifrån varje individs förutsättningar.

Enhetschefer inom välfärdsförvaltningen leder och planerar verksamheter i olika former för att medborgaren ska få den omvårdnad de behöver och i uppdraget ingår ansvar för verksamhetsområdet vad gäller ekonomi, personal, arbetsmiljö och kvalité med mera.

Du som tycker om att arbeta med människor och är flexibel, har ett stort engagemang och en stark ansvarskänsla, kan passa som medarbetare hos oss.

Att arbeta som timvikarie innebär att du arbetar vid behov. Du blir kontaktad, ibland med kort varsel, och utför arbete på den plats eller de platser du är inskolad på inom
Äldreomsorg - hemtjänst, Särskilt boende

Funktionsstöd - LSS boende, personlig assistans och psykosociala enheten

Se våra lediga jobb Länk till annan webbplats.

Vad jobbar vi med?

Här berättar Cornelia, Mohammad och Casper lite mer om deras arbete i #teamvälfärd.

Leif och Robban

Vardagen i välfärdsförvaltningen

Se våra lediga jobb Länk till annan webbplats.

Vill du veta mer innan du söker?

Ta med en kompis och kom och hälsa på oss!

Gör en intresseanmälan för att besöka oss. Länk till annan webbplats.

* För att jobba inom vård och och omsorg behöver du ha fyllt 18 år.

%%#6a762a%%accent-1%%