Digitala Frukoststudion

Varje månad kl 08:00 - 08:30 arrangerar vi Frukoststudion. Uppskattade och välbesökta morgonmöten via YouTube där aktuella ämnen tas upp och som syftar till att engagera och förmedla kunskap som bidrar till ett bättre företagsklimat i Örnsköldsvik.

Frukoststudion är ett samarbete mellan Örnsköldsviks kommun, Företagarna, Handelskammaren Mittsverige och Örnsköldsviks Industrigrupp.

NÄSTA FRUKOSTSTUDIO 28 APRIL

VAR: Digitalt via YouTube. Vi skickar en länk till dig via e-post när du anmält dig.

TID: 08:00-08:30

KOSTNAD: Ingen

Normbrytare

Tre starka och olika normbrytare är nominerade till företagarkvällen. De har alla modet att bryta mot gängse tankemönster och rådande normer. Den här morgonen träffar vi två av dem för att lyssna med dem hur och varför de valt att gå emot strömmen. Hur kommer det sig att de gått sina egna vägar och hur har det påverkat dem?

 

Våra gäster

Jenny Lundkvist
Som aktiv skogsägare och skogsbrukare är Jenny en kvinna i en traditionellt mansdominerad bransch. Jenny är aktiv inom ett flertal skogsnära verksamheter och är dessutom en av Sveriges få kvinnliga röjsågs- och motorsågkörkortsutbildare.

Tord Sandin
En engagerad ledare med mjuka värden i fokus. Thord jobbar målmedvetet för att stärka åkeribranschen som arbetsgivare, både i sitt eget företag Thord Sandin Cargo och för branschen i stort. Thord vill genom sitt normbrytande arbetssätt nå sin vision om att vara den bästa arbetsgivaren i åkeribranschen.

MODERATOR:
Mona Nilsson, KlöverDam


Anmäl dig här:
Webbformulär anmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
(Länk skickas via e-post när du anmält dig)

Tord Sandin

Jenny Lundkvist

Mona Nilsson

%%#6a762a%%accent-1%%

Skriv upp dig på Frukoststudions sändlista, så får du en inbjudan till nästa möte.
Frukoststudions sändlistalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

KOMMANDE FRUKOSTSTUDIOS 2021

26 maj, 29 sept, 27 okt, 24 nov och 15 dec.