Du är här:

Regnbågsmärkning och Glädjeteatern

Regnbågsmärkning

Under Regnbågsveckan vecka 47 kan företag, föreningar och organisationer som står bakom öppenhet och allas lika värde ”regnbågsmärkas”, vilket betyder att ni får regnbågsdekal, affisch och badges/knappar. Dekalen kan sättas upp på entrédörr eller fönster för att signalera att ni vill ha en fördomsfri miljö i Örnsköldsvik.

Vill ni bli regnbågsmärkta?
Här kan ni beställa regnbågsmaterial för er arbetsplats.

Fasadflagga på stan
För näringsidkare på stan finns det nu möjlighet att låna en regnbågsfasadflagga under regnbågsveckan, skicka ett mail till CESAM. OBS begränsat antal.

Besök av Glädjeteatern

Under måndagen, tisdagen och fredagen finns det möjlighet för ert företag/arbetsplats att boka en sångstund med Glädjeteatern.

De kommer till er och sjunger ca 15 minuter på temat vänskap, tolerans, utanförskap och solidaritet. Glädjeteatern är en kompletterande daglig verksamhet med inriktning musik, dans och teater för personer som är beviljade daglig verksamhet enligt LSS (Lagen om särskilt stöd för vissa funktionshindrade). Alla ska få göra det dem är bra på, och därmed utvecklas som människa. Genom musik, dans och teater möjliggörs möten som inte skulle ha skett i vanliga fall. Rädslor och fördomar övergår till förståelse och vänskap.

Vill ni ha ett besök av Glädjeteatern? Skicka ett mail till tillväxtavdelningen och märk det med Glädjeteatern senast fredag 6 november.

Sidan uppdaterades

2020-01-08

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Kontaktcenter
0660-880 00
Skicka e-post

Ann-Sofie Mattebo
Samordnare Regnbågsveckan
Utvecklingsstrateg
073-275 10 86
Skicka e-post

Mer information