Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Anmälan till Bilder som förändrar världen

Bilder som förändrar världen

Genusfotografenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Tomas Gunnarsson är fotograf, journalist och genusvetare som synliggör, analyserar och utmanar könsstereotyper i media, reklam och foto. Med sina föreläsningar och workshops försöker Tomas öppna våra ögon för hur bilder antingen kan cementera och konservera snäva könsroller och föråldrade maktstrukturer, eller förändra, lösa upp normer och skapa större handlingsutrymme för oss alla – kvinnor, män och övriga. Föreläsningen ger inspiration till hur vi kan uttrycka oss så att vi lockar alla grupper och är inkluderande i bild och text.

Tid: Onsdag 18 nov 10:00-11:30
Plats: Digitalt
Målgrupp: Kommunkoncernens personalavdelningar som arbetar med kompetensförsörjning, kommunikationsavdelningar och marknadsförare (dessa har fått en separat inbjudan). Andra intresserade erbjuds att delta digitalt genom att anmäla sig här nedan.
Arrangör: Kommunledningsförvaltningen, Örnsköldsviks kommun

 

ANMÄLAN FÖR DIGITALT DELTAGANDE

Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Kontaktcenter
0660-880 00
Skicka e-post

Anchela Signell
Personalspecialist
0660-887 74
Skicka e-post

Mer information