PLATSVARUMARKET

Verktygslåda

Meny

Profilbärare

Det finns mycket att berätta om Örnsköldsvik , men vi kan inte bli kända för allt utan måste våga sätta några profilbärare i skyltfönstret mot omvärlden. Våra profilbärare ringar in det vi ska lyfta fram i vår kommunikation och bygger på det som är specifikt för just Örnsköldsvik. Nedan listar vi några exempel på vad som ligger till grund för valet av profilbärare. Vår skaparkraft utgör vår spets och naturen och det aktiva livet vår bas och utgångspunkt.

 

Våra profilbärare - Storslagen natur, skaparkraft, samt ett gott och aktivt liv

 

Skaparkraft

I Örnsköldsvik ser vi till att saker händer och blir gjorda. Vi är snabba i beslut och handling och hjälps åt för åstadkomma det vi vill. Utifrån handlingskraft, kreativitet och mod har ett välmående näringsliv vuxit fram med en mix av drivna entreprenörer och internationella exporterande storföretag. Ett brett kulturliv och aktivt föreningsliv utvecklar platsen genom många människors engagemang. Här finns självförtroende och en framtidstro som göra att man vågar satsa. Viljan att utvecklas är stark och påtaglig och gör Örnsköldsvik till en attraktiv och dynamisk plats.

Storslagen natur

Örnsköldsvik är en del av Höga kusten. Här finns både berg, vackra landskap, hav och skärgård med branta klippor som stupar ner mot havet och vikar som slingrar sig in i landskapet. I Örnsköldsvik ger stad, landsbygd och skärgård en spännande mix. Här har naturens krafter skapat en storslagen och varierande natur med fantastiska landskap och sevärda platser såsom Skuleskogens nationalpark, Ulvön och Trysunda. Denna kraft återspeglar sig inte bara i bergen, klipporna, skogen, och landskapet utan återfinns också hos människorna som bor här.

Gott och aktivt liv

I Örnsköldsvik finns alla förutsättningar för att leva ett gott och aktivt liv med tid och utrymme för fritid, nöje och familj. Här finns både livfull stad och levande landsbygd med närhet till arbete, skola och barnomsorg och till natur, vacker skärgård, attraktiva boenden och en rik fritid. Här får ditt liv mer utrymme. Du behöver inte resa någon annanstans för att kunna paddla kajak, vandra i bergen, åka skidor eller spela hockey – du behöver bara gå utanför dörren. I Örnsköldsvik finns spännande karriärsmöjligheter i en intressant arbetsmarknadsregion i kombination med närhet till friluftsliv, äventyr och kultur.

Sidan uppdaterades

2017-06-07

Sidansvarig: