Rösta fram Årets utvecklingssatsning i Örnsköldsvik

Allmänheten har skickat in nomineringar till årets utvecklingssatsning och finalisterna har utsetts av ledningsgruppen för Världsklass Örnsköldsvik. Nu är det dags att rösta!
Här kan du läsa kriterierna för årets utvecklingssatsning.
Rösta gör du längst ner på sidan till 13/2

De nominerade är...

Nominerad:Ann-Catrin Zackrisson och Bredbyns Gästgiveri
Ann-Catrin har fått liv i Bredbyns Gästgiveri igen. Hotellet är välbesökt, och erbjuder lunchservering, söndagsmiddag och andra tillställningar. Det har i sin tur gett ringar på vattnet i Bredbyn och då hon gärna handlar lokalt, vilket bidrar till utveckling av andra lokala företag.

Nominerad: Vardagsrummet
Mötesplatsen Vardagsrummet skapar ett nytt och växande sammanhang för människor i Örnsköldsvik. Deras arbete bygger på att stärka individen så att den kan stärka den plats i samhället där den finns.

Nominerad: Magnus Hallberg, RISE processum
Magnus gör med sitt engagemang och driv en värdefull insats för att utveckla Örnsköldsvik som en nod för bioekonomin nationellt. Hans arbete för etableringen av RISE i Örnsköldsvik är en viktig milstolpe i den utvecklingen.

Nominerad: High Coast Creative
Detta nya branschnätverk har skapat stora möjligheter för kreativa näringar att utvecklas och samverka i Örnsköldsvik. Nätverket lyfter och synliggör den skaparkraft och innovationsförmåga som finns i området och kopplar samman framtidens design med den befintliga tillverkningsindustrin på ett helt nytt sätt.

 

Här röstar du

Enkäten är avslutad, inga fler svar kan lämnas.

Sidan uppdaterades

2020-01-31

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Frida Knutsson
Utvecklingsledare
0660 - 883 26
Skicka e-post