Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Pecha Kucha Naturen som drivkraft

En skön höstkväll i oktober fyllde vi Reuterdahls med inspiration i form av Pecha Kucha Night på temat ”Naturen som drivkraft”. Det blev precis som det brukar en härlig blandning av bilder och röster med personligt engagemang och en publik som lyssnade intresserat. Lite nervöst för några, avslappnat och skönt för andra och oavsett vilket alldeles fantastiskt presterat av samtliga.

Naturen är en drivkraft för många i Örnsköldsvik, på många olika sätt och med många olika uttryck som resultat. Det blev tydligt i de olika presentationerna som alla på sitt sätt gav härlig inspiration till att ta vara på den kraft och energi som finns att hämta från vår natur.

Kvällens presentatörer var: Jan Näslund – o-ringen, Johanna Forsberg – kreatör, innovatör, entreprenör, Stina Joza – artist, Markus Edlund – glassfabrikör, Jenny Ramkrans – ideell kraft, Susanne Königsson – jägarinna, Martin Björklund – samhällsentreprenör ARKNAT, Elin Nerpin – fotograf & kreatör.

Martin Svensson som driver Reuterdahls tog emot med öppna armar och dukade upp soppa med tillbehör, serverade kaffe och dryck och agerade dessutom ljudtekniker emellanåt. Pecha Kucha Nights bygger på att lokala entreprenörer gör plats för evenemanget i sin befintliga verksamhet. Spontant och enkelt är det bästa och viktigast för trivseln är självklart alla människor som söker sig till platsen för att vara en del av gemenskapen och låta sig inspireras.

Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Frida Knutsson
Utvecklingsledare
0660 - 883 26
Skicka e-post