Pecha Kucha [pe-tja-tja]

Pecha Kucha Night Örnsköldsvik flyttar ut

Pecha Kucha Night Örnsköldsvik har nu lämnat Världsklass Örnsköldsvik. Det är OffCoff som fått den stora äran att vara hemmahamn och arrangör av det unika presentationskonceptet Pecha Kucha Night i Örnsköldsvik och som nu gjort ett så kallat "handshake" med organisationen som står bakom konceptet.

Spana in den officiella, internationella webbsidan för Pecha Kuchalänk till annan webbplats och få en känsla av vad det är.

 

 

Vad är Pecha Kucha Night Örnsköldsvik?

Oväntat, personligt och underhållande, det är Pecha Kucha Night Örnsköldsvik. Det är ett unikt presentationsevent där människor samlas för att lyssna till ett antal presentatörer, dela upplevelsen och umgås under lättsamma former. Spänd förväntan, glädje, allvar, värme och förundran brukar fylla rummet.

Ibland finns det ett tema att följa, men lika ofta blandas berättelser om precis allt man kan tänka sig. Pecha Kucha Night är ett utmärkt tillfälle att skapa nya kontakter och fylla på med inspiration. Det blir garanterat aldrig tråkigt och kanske lämnar du kvällen sugen på att själv berätta din historia nästa gång?

Världsklass Örnsköldsvik har genomfört tre till fyra Pecha Kucha Nights per år, med olika teman. Vissa är filmade och finns på You Tube, Örnsköldsviks kanallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Pecha Kucha
Pecha Kucha är en unik presentationsteknik där varje inspiratör talar till ett bildspel med 20 bilder som var och en visas i 20 sekunder. Det ger 6 minuter och 40 sekunder i strålkastarljuset innan det är dags för nästa person. Engagemanget hålls på topp, passionen hamnar i fokus och det korta formatet gör att det ryms många talare under en och samma kväll.

Pecha Kucha har sina rötter i Tokyo, namnet är japanska och betyder ljudet av konversation. Pecha Kucha föddes ur ett behov att hitta en kreativ mötesform med utrymme för inspiration, idéer och passion. I dag finns fenomenet i hundratals städer runt om i världen.

Pecha Kucha uttalas "petjatja".

Frågor om Pecha Kucha besvaras här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterades

2018-06-13

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Frida Knutsson
Utvecklingsledare
0660 - 883 26
Skicka e-post