Nätverksträff, våren 2017

Vårens nätverksträff med Världsklass Örnsköldsvik, 18 maj 2017, lockade ett trettiotal deltagare som samlades på Veckefjärdens restaurang för gemensamma samtal om utveckling och presentationer av fyra pågående projekt som alla möter någon av Örnsköldsviks utmaningar.

Nätverksträffarna erbjuder en möjlighet att ta del av senaste nytt från Världsklass Örnsköldsvik men syftet är framförallt att samla människor som känner engagemang för Örnsköldsviks utveckling och ge utrymme för samtal och tid att ta del av varandras tankar och idéer. I de möten som uppstår finns den kraft som driver arbetet framåt.

Just den här kvällen fick vi lyssna till fyra olika projekt som spänner över helt olika områden men har det gemensamt att de bidrar till Örnsköldsviks utveckling och möter upp Örnsköldsviks utmaningar.

Projekten som presenterades var:

  • ARKNAT arkitekturfestival
  • Idrott och integration
  • Spelet om Örnsköldsvik
  • Digilots Örnsköldsvik - digitala steg för tillväxt

Här kan du läsa mer om alla pågående projekt som medfinansieras av Världsklass Örnsköldsvik.

Nästa nätverksträff blir till hösten och inbjudan går ut via e-post, vår webbsida och sociala medier. Vill du ligga med i vår sändlista och få inbjudningar kan du skicka ett mail till oss så lägger vi till dig.

Nätverksträff Världsklass Örnsköldsvik deltagare lyssnar på presentationer

Sidan uppdaterades

2018-06-13

Sidansvarig:

 Kontakta oss