Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Re-designing the future

Tillsammans med Uminova eXpression, Företagarna och High Coast Creative satsar Världsklass Örnsköldsvik intensivt fram till år 2022 för att utveckla kreativa kulturella näringar i Örnsköldsvik.

Det vi satsat i gemensamma resurser dubblas av EU-medel och under de kommande åren investeras minst 2 miljoner i att utveckla den kreativa näringen i Örnsköldsvik. Fokus ligger på internationalisering där vi ska stärka lönsamheten och hitta nya marknader samt utveckla lokal produktion. Men också möjligheter till digitala inkubatorer för näringen där affärsutvecklingsstöd kan ges på nya sätt och på distans.

Satsningen medfinasieras av Världsklass Örnsköldsvik utifrån utmaningen Öka kreativitet, innovation och entreprenörskap och att det bidrar till att nå målet Fler och lönsammare företag.

Frukoststudion den 28 augusti har du chansen att lyssna på Marlene Johansson, VD eXpression Umeå, som berättar om 13-miljonersprojektet Redesigning the future.

Sidan uppdaterades

2019-08-27

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Johanna Forsberg
Projektkontakt
Skicka e-post