Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Digilots 2.0 - Digitala steg för tillväxt

Digilots 2.0 är en större och bredare satsning på Digilotsprojektet som syftar till att underlätta för näringslivet i Örnsköldsvik och regionen att ta tillvara digitaliseringens möjligheter. Under ett års tid har Digilots träffat små och medelstora företag från industri och industrinära verksamhet. Under hösten 2018 fortsätter alltså projektet och denna omgång är fokus på besöksnäringen, med bland annat handel, restaurang, hotell och aktivitetsföretag.

Örnsköldsviks kommun är projektägare för det 3-åriga projektet Digitala steg för tillväxt (start i augusti 2018). Projektet finansieras bland annat av av EU:s strukturfonder, Region Västernorrland och Örnsköldsviks kommun.

Världsklass Örnsköldsvik medfinasierar projektet utifrån utmaningen Ta det digitala språnget. Projektet bidrar till att nå målet Fler och lönsammare företag.

Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Sara Rudälv
Projektledare/Digital rådgivare
070-568 95 49
Skicka e-post