Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Destination Jobb - vidareutveckling

Den ekonomiska föreningen Destination Jobb bildades 2014 och har sedan dess motiverat och inspirerat unga, bland annat genom sin undervisning i Arbetsmarknadskunskap som riktas mot elever i årskurs 8 och 9 vid grundskolan och från 2016 även årskurs 1 och 3 vid gymnasiet i Örnsköldsvik. Sedan 2016 är också Sommarlovsentreprenörer en del av verksamheten där ett antal elever på gymnasiet får prova på att driva eget företag.

Syftet med Destination är att minska glappet mellan arbetsmarknad och skola samt inspirera unga till framtidens jobb, allt för att skapa större möjligheter i arbetslivet. Världsklass Örnsköldsvik har funnits med från start och medfinansierar en vidareutveckling av Destination Jobb utifrån utmaningen Hitta rätt kompetens. Projektet bidrar till att nå målet Ett mer inkluderande samhälle.

Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Olof Dahlberg
Destination Jobb
073-986 82 89
Skicka e-post