Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Ta det digitala språnget

Utmaning: Att använda ny teknik. Att effektivisera och utveckla arbetssätt, service och tjänster med digitala lösningar. Att utveckla nya affärsidéer eller affärsmodeller som tillvaratar digitala möjligheter

Bakgrundsbeskrivning: Örnsköldsvik har en historia som global aktör genom export av högteknologiska produkter och produktionsmetoder. Den nya digitala eran karaktäriseras av effektivisering och automatisering. Det medför nya sätt att leverera service och tjänster, ständigt uppkopplade människor och maskiner och spänner över såväl det offentliga som det privata. Global konkurrenskraft förutsätter platser i digital framkant. Det skapas genom strategiskt arbete, aktiva val och handling. Nyss sågs digitalisering som något i kommande, nu är vi inne i en pågående och accelererande digital transformation. 

Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Frida Knutsson
Utvecklingsledare
0660 - 883 26
Skicka e-post