Skicka in din idé till Idéslussen

Välkommen att skicka in din idé! Använd formuläret nedan.Ta i beaktande att de idéer som skickas in kommer att bli offentliga handingar och det gäller även det som arbetas fram under projektets gång.

Är det nån av punkterna som är svår att svara på just nu? Det gör inget. Svara så gott du kan, så hjälper vi dig att komma vidare.

Behandling av inkomna idéer till Världsklass Örnsköldsvik i sommar
Sommar och semester ger tid för avslappning och eftertanke men också spännande möten och upplevelser. Sammantaget kan det vara den perfekta grogrunden för de mest fantastiska idéer.

Du är välkommen att skicka in din idé till Världsklass Örnsköldsvik. Din idé kommer att registreras men vi kommer inte att börja behandla inkomna projektansökningar förrän efter 17 augusti. Beslut om medfinansiering tas sedan varje månad under hösten.Beskriv den aktivitet/det projekt ni vill genomföra och vilken målgrupp ni vänder er till.


Beskriv vilka ni är som samverkar för att anta utmaningen och genomföra idén

Ange när ni vill starta och under hur lång tid ni beräknar att aktiviteten/projektet pågår

Beskriv vilka resurser ni behöver för att genomföra era aktiviteter och hur ni ska finansiera detta. Världsklass Örnsköldsvik utgår från att medfinansiera med max 50 %. För ideella aktörer kan tid räknas som medfinansiering
Vilken utmaning antar ni?
Vilken utmaning antar ni?Via mail, nyhetsbrev, tidningsannons, webbreklam, facebook, av en vän, annat?

Vill du komplettera med ytterligare handlingar, kan du maila dessa till Världsklass Örnsköldsvik

Sidan uppdaterades

2020-06-29

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Frida Knutsson
Utvecklingsledare
0660 - 883 26
Skicka e-post