Var med och skapa High Coast Art Festival Lights 2020!

Välkommen till ett open-space möte med sikte på High Coast Art Festival Lights 2020! Här är alla personer, organisationer och företag som vill välkomna att delta. Under mötet samlas vi runt frågeställningen "Vad skulle du vilja skapa/ genomföra som en del av High coast art festival 2020?" Festivalen går av stapeln 31 jan–1 feb 2020. Årets tema är dans och denna träff är det första planeringstillfället. Festivalens innehåll byggs genom att organisationer, företag och enskilda personer är med och skapar aktiviteter och visar upp sig och sina verk.

Syftet med open-space mötet är att samla de som har idéer som man vill genomföra under High Coast Art Festival Lights 2020 och utveckla dessa idéer gemensamt. Förhoppningen är att detta ska leda till att festivalen fylls av fler programpunkter och att nya samarbeten uppstår. Arbetssättet under kvällen är fritt, kreativt och bygger på att deltagarna får möta andra där de själva känner störst engagemang. Det är en möjlighet för dig att hitta samarbetspartners, utveckla egna tankar på programpunkter du skulle vilja genomföra samt bidra till andras idéer.

På plats finns även representanter från kommunen som kan ge dig mer information om festivalen, tips på lokal och finansieringsmöjligheter?

Välkommen att delta och utveckla idéer tillsammans med andra!

Tid: Onsdag 28 augusti, kl 17:30–20.
Plats: Stadshuset Kronan, Järnvägsgatan 6, Örnsköldsvik.
Vi bjuder på kvällsmacka och kaffe/te.

Anmäl dig i formuläret nedan senast söndag 25 augusti.https://www.ornskoldsvik.se/lightslänk till annan webbplats

Aktuelltartikel publicerad av: Caroline Linde

2019-08-16