Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Framtidsforum 22 mars - tyck till om Örnsköldsvik som kreativ plats

På Framtidsforum den 22 mars har du chansen att lyssna på spännande föredrag och vara med och tycka till om Örnsköldsvik som kreativ plats.

Under kvällen kommer Andreas Carlsson och Ulla Sjöström berätta om den spännande musikbranschutvecklingen som sker i Örnsköldsvik. Lars Winter ger en bild av klusterutvecklingen och framtidsambitionerna på Domsjö utvecklingsområde.

Du kommer även att ges möjlighet att välja på ett antal valbara seminarier eller workshops. Till exempel kan du ta del av en helt ny rapport om musikbranchens betydelse för Örnsköldsvik. Rapporten beskriver branschen idag och vilket potential som finns att bygga vidare på framåt. Du kan också välja att vara först med att lyssna på huvuddragen från Örnsköldsviks nya Omvärldsanalys för 2018/2019 som svarar på vilka trender som påverkar Örnsköldsviks möjligheter till utveckling och vilka utmaningar vi måste ta oss an tillsammans?

Är du istället sugen att diskutera med andra och lyfta fram dina ideér, då kan du vara med på kvällens work shop med temat Hur kan vi göra Örnsköldsvik till en ännu mer kreativ plats?

Förutom allt spännande som händer i Kronan i Örnsköldsvik kommer fyra pararella Framtidsforum-möten i Husum, Mellansel, Gideå och Bjästa att vara igång samtidigt. Mötena är sammankopplade med videokonferens hela kvällen och kommer att ha dialog med varandra under kvällen.

Välkommen med din skaparkraft, din energi och dina idéer!

Mer information och anmälan.

Aktuelltartikel publicerad av: Caroline Jonsson

2018-05-25

 Kontakta oss

Frida Knutsson
Utvecklingsledare
0660 - 883 26
Skicka e-post