Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Servicepunkter

Läs gärna vår Servicepunktbroschyr!

Målsättningen för en lokal servicepunkt är att den ska vara ett viktigt nav för sin ort och den service som den kan komma att erbjuda för boende och besökare. Servicepunkten ska vara den naturliga mötesplatsen i en by/ort. Utgångspunkten är en utökad service på landsbygden och dess ort.

Servicepunkterna är förlagd till en butik alternativt en bensinmack. Hit ska man kunna komma och träffas över en kopp kaffe, göra sina ärenden över nätet, ta del av information via broschyrer och mycket annat. Kontakta Linnéa Egnor Byström för mer information, se kontaktuppgifter till höger.

Från december 2014 finns tio servicepunkter i kommunen i Gideå, Hemling, Långviksmon, Köpmanholmen, Myckelgensjö, Solberg, Ulvön, Flärke (Gideå), Trehörningsjö och Sidensjö.Servicepunkten på Ulvön är tillfälligt stängd, då ny arrendator söks för handelsboden.

Servicepunkter i Örnsköldsvik kommun

Örnsköldsviks kommun har via finansiering av Tillväxtverket tagit fram informationsmaterial ( se högerspalt) och filmer som åskådliggör och visar hur servicepunkterna fungerar.

I filmen kan du följa med till fyra av kommunens olika Servicepunkter och ta del av hur de har utvecklat sin service. Filmen finns också uppdelad för respektive servicepunkt och du hittar dem på kommunens you tube kanal.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterades

2020-03-31

Sidansvarig: