Du är här:

Landsbygdskonferens Höga Kusten -
nu kan du anmäla dig!

Välkommen till årets Landsbygdskonferens Höga Kusten 18-19 september - två dagar med fokus på kreativitet, attraktivitet och entreprenörskap. Längre ner kan du ta del av programmet och hitta anmälan.

För 10 år sedan öppnades dörrarna för den första Landsbygdskonferens Höga Kusten i Örnsköldsvik. Landsbygdsfrågorna är högaktuella och i Örnsköldsvik arbetar vi för en bygd och stad i balans, därför känns det extra roligt att välkomna er till 10-årsjubileum där Örnsköldsvik än en gång står som värd för konferensen.

Nationellt, regionalt och lokalt

Konferensen startar kl 10.00 onsdag 18 september och avslutas med lunch dagen efter. Landsbygdsfrågor kommer diskuteras på både nationell, regional och lokal nivå och vi lovar massor av spännande gäster.

Program
Här kan du ta del av årets programPDF. Reservation för ev ändringar.

Miniseminarier
Du väljer två miniseminarier under dag 1 och här kan du läsa mer om respektive seminarium.

Anmälan
Observera att det är olika anmälningsformulär beroende på om du är från ideell organisationöppnas i nytt fönster eller övrigaöppnas i nytt fönster (tex företag, kommun, region).

Anmäl dig senast 4 september till konferensen och miniseminarierna. Efteranmälan i mån av plats till Linnea Egnor Byström. Vid avbokning efter 4 september debiteras hela konferensavgiften.

Boende
Boende bokas på egen hand.
Det finns ett antal förbokade rum på First Hotel Stattlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Elite Plaza Hotel Örnsköldsviklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Uppge ”Landsbygdskonferens”.
Här finns fler boendealternativlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tips på sevärdheter och att göra
Om du kommer någonn dag innan eller vill stanna efteråt för att uppleva Höga Kusten hittar du massor med inspiration på Höga Kusten turisms hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nätverksträff
I samband med konferensen bjuder Landsbygdsnätverket tillsammans med Örnsköldsviks kommun in till en nationell träff för landsbygdsutvecklarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, 19-20 september. Träffen riktar sig till dig som jobbar med landsbygdsutveckling inom offentlig sektor.

Inbjudan kring nätverksträffen kommer skickas ut separat. Har du frågor kontakta Linnea Egnor Byström.

Hoppas vi ses i September!

Sidan uppdaterades

2019-07-17

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Linnéa Egnor Byström
Landsbygdsutvecklare
0660 - 880 18
Skicka e-post