Du är här:

Landsbygdskonferens Höga Kusten

Välkommen till årets Landsbygdskonferens Höga Kusten 18-19 september - två dagar med fokus på kreativitet, attraktivitet och entreprenörskap.

För 10 år sedan öppnades dörrarna för den första Landsbygdskonferens Höga Kusten i Örnsköldsvik. Landsbygdsfrågorna är högaktuella och i Örnsköldsvik arbetar vi för en bygd och stad i balans, därför känns det extra roligt att välkomna er till 10- årsjubileum där Örnsköldsvik än en gång står som värd för konferensen.

Nationellt, regionalt och lokalt

Konferensen startar kl 10.00 tisdag 18 september och avslutas med lunch dagen efter. Landsbygdsfrågor kommer diskuteras på både nationell, regional och lokal nivå och vi lovar massor av spännande gäster i programmet som släpps i början av juni.

Här är några smakprov på föreläsare:

  • Terese Bengard är verksamhetsledare på Hela Sverige ska leva som sätter landsbygdsfrågorna på agendan och är en van debattör och moderator.

  • Charlotta Mellander är professor i nationalekonomi och en av landets främsta experter inom regional utveckling. Charlotta föreläser, skriver och forskar om regional attraktivitet.

  • Jonna Jinton är prisad fotograf, influencer och bloggerska. Jonna hittade sin plats på jorden i Grundtjärn och har där blommat ut sin kreativitet.

  • Peyman Vahedi är rektor på Ådalsskolan i Kramfors och en nationell förebild som höjt elevernas närvaro och sänkt personalens sjukfrånvaro genom tydliga regler, snabba reaktioner och digitalisering.

Få inbjudan och program till din epost

Programmet är klart i början av juni och då öppnar anmälan. Fyll i dina uppgifter här så skickar vi inbjudan till din epost då, så du inte missar att anmäla dig till årets konferens.

(31 maj är sista dag att fylla i detta formulär, inte sista anmälningsdag till konferensen)

Sista anmälningsdag är den 31 maj klockan 23.30.
Sidan uppdaterades

2019-04-04

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Linnèa Egnor Byström
Landsbygdsutvecklare
0660 - 880 18
Skicka e-post