Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng


Webbsändning och kallelse av kommunfullmäktige 25 januari

Med anledning av situationen med coronapandemin kommer kommunfullmäktiges sammanträde ha ett något annorlunda upplägg. Några ledamöter deltar i fullmäktigesalen och övriga deltar i sammanträdet från andra rum. Mötet öppnas eventuellt lite senare än vanligt och det innebär att webbsändningen kan starta något senare.

Webbsändningen ser du här eller på YouTubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Föredragningslista

Kommunfullmäktiges föredragningslista och kallelse kan du se här.öppnas i nytt fönster

Följ sammanträdet

Kommunfullmäktiges möten är öppna för allmänheten. Utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer om restriktivitet med sociala kontakter, särskilt i åldersgruppen 70+, uppmanar kommunen i rådande läge att medborgarna följer sammanträdena via webbsändning på kommunens webbplats.

Webb-tv

I Örnsköldsviks kommun har vi direktsända webbsändningar från kommunfullmäktige i stadshuset. Du kan även titta på webbsändningarna i efterhand på vår youtubekanal i spellistan Kommunfullmäktige.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sändningarna sker i samarbete med YNK Produktion AB som filmar och webbsänder kommunfullmäktiges sammanträden.

Radio

Kommunfullmäktiges sammanträden direktsänds av Radio Pop och Rock på frekvensern 89,8 mHz & 105,7.

Annonsering

Tider och ärendelista annonseras i Örnsköldsviks Allehanda lördag före sammanträdet och i Tidningen 7 på fredag två helger före sammanträdet.

Aktuelltartikel publicerad av: Per-Olof Sedin

2021-01-21

 Kontakta oss