Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nytt nummer av Nolaskogs

Framsida med bild på mätingenjörer

Ett nytt nummer av Nolaskogs når kommunens hushåll 28 februari. Där berättar vi om varför kommunens mätningsingenjörer kan dyka upp med sin GPS-stång vid en nybyggd fastighet. I serien Mitt jobb möter vi Susanne som är fritidspedagog. Vi bjuder också på glimtar från invigningen av Kroksta gruppbostad.

Valet till EU-parlamentet närmar sig men innan dess har du möjlighet att lära mer när kommunen ordnar en EU-dag för allmänheten 9 maj. Mer om detta i tidningen. Från EU tar vi oss till ett lokalt plan. Vill du ha koll på vilka förtroendevalda som leder kommunens nämnder finns svaret på sidan 13.

Givetvis tipsar vi om aktiviteter för sportlovet. Efter att tidningen gått i tryck har vi fått besked att Huggsjöstugan öppnar serveringen redan klockan 10:00 under sportlovet. Den är alltså öppen mellan 10:00 och 14:00. Hoppas bara på fint skidföre för vi presenterar också några andra vinterpärlor för dig som gillar att njuta av sköna dagar i härlig natur.

Den årliga Funkisveckan går av stapeln 18-22 mars. Programmet hittar du på sista sidan. Passa på att ta del av kunskap och erfarenheter och missa för allt i världen inte Kulturskaparnas utställning om Beppe Wolgers. Den ingår i Funkisveckans program men är du riktigt ivrig kan du besöka utställningen redan nu.

Det var några exempel från en som vanligt brokig blandning av ämnen. Hoppas du ska hitta något av intresse!

Nolaskogs delas ut till kommunens alla hushåll.
Här på webben finns Nolaskogs som tillgänglig pdf-filPDF

Nolaskogs går också att få som taltidning via region Västernorrlands inläsningstjänst
Aktuelltartikel publicerad av: Elisabeth Bårman