Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nytt nummer av Nolaskogs

Tidningsomslag med simmare

I årets sista nummer av Nolaskogs gläntar vi på dörrarna till Paradisets spa- och upplevelsebad som har en del nyheter att erbjuda efter nyligen avslutad renovering. De planer på ny simhall som nämns i reportaget har dock fått ta en paus, ett beslut som fattats efter att tidningen gick i tryck.

Renovering och uppfräschning handlar det också om på Startpunkten. Avlagda prylar förvandlas till attraktiva föremål som någon gärna vill ha i sitt hem. Ett sunt återbruk som dessutom skapar betydelsefullt arbete.

I serien ”Mitt jobb i kommunen” får vi en inblick i äldre- och anhörigkonsulenternas arbete. Vi berättar också om ett projekt som gör det möjligt att kombinera arbete och forskning inom vård samt möter en lärare som nyligen doktorerat.

Mitt i mörka vintern, när längtan efter våren och drömmen om en egen stuga vid vattnet kanske gör sig påmind, ger vi en inblick i hur strandskydd fungerar. Den som trots allt vill ta vara på vinterns möjligheter kan se fram emot en isbana på torget – om vädrets makter inte tar kommandot och bestämmer sig för blidväder.

Utomhustemperaturen rår vi inte på, men Nolaskogs redaktion vill skicka de varmaste julhälsningarna till alla läsare!


Nolaskogs delas ut till alla hushåll i kommunen. Den går också att få inläst via Region Västernorrlands taltidningsservice.

Här på webbplatsen finns Nolaskogs som tillgänglighetsanpassad pdf.PDF

Arkiv, tidigare nummer


Aktuelltartikel publicerad av: Elisabeth Bårman

2019-12-16

 Kontakta oss

Nolaskogs
Skicka e-post