Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nytt nummer av Nolaskogs

Nu är det dags för ett nytt nummer av Nolaskogs, kommunens informationstidning, som kommer att dyka upp i din brevlåda lagom till midsommar. Visste du att det är 175 år sedan Örnsköldsviks allra första stadsplan ritades upp? I nya numret av Nolaskogs kan du läsa mer om hur stadsplanen utvecklats och ta del av gamla bilder från Örnsköldsviks stad.

För dig som planerar en sommar fylld med aktiviteter finns ett helt uppslag med sommarens lokala evenemang. Och på tal om sommar, lupinen är en soldyrkande växt som gärna breder ut sig i slänter och diken. Det är en invasiv art, läs mer om vad det betyder i tidningen.

Är du intresserad av att bli en del av räddningstjänstens deltidsorganisation? Då ska du ta del av reportaget om Nils-Ove och Arne som delar med sig av sina upplevelser inom yrket.

Vi i redaktionen vill tacka alla som deltog i läsarundersökningen som gjordes tidigare i år, resultatet hittar du i tidningen.

Det här och mycket mer i Nolaskogs nummer 2. Tidningen delas ut till samtliga hushåll och finns även som tillgänglighetsanpassad pdf-fil. Det går också att få Nolaskogs som taltidning.

Här kan du läsa pdf-filen av Nolaskogs nr 2. 2017PDF

Arkiv, tidigare utgåvor

Glad sommar önskar redaktionen!

Bild på Nolaskogstidningens framsida.

Nolaskogs nr 2 2017. Länk till tidningen i pdf-format.

Aktuelltartikel publicerad av: Susanna Domeij

2017-06-19