Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nytt nummer av Nolaskogs

I höstens nummer av kommunens informationstidning Nolaskogs berättar vi om skolans satsningar på läslyft och språkutveckling. Givetvis var vi också på plats när det första spadtaget för nya Bredbynskolan togs. Och i nya Björnahallen uppskattar eleverna att kunna ha fotboll som elevens val.

I serien Mitt jobb möter du markingenjören Bogumila som gillar att det sker mycket i kommunen just nu. Du får också en inblick i hur betydelsefullt och uppskattat ett uppdrag som kontaktperson kan vara.

Vidare kan du ta del av en lägesrapport från utredningen om ett nytt kulturhus. Det är också nedräkning inför att kommunens kontaktcenter drar i gång sin verksamhet med mål att förenkla allmänhetens kontakter med kommunen.

Kommundirektören berättar denna gång om ett annorlunda samtal i sin krönika. På sista sidan hittar du programmet för årets psykevecka som innehåller intressanta föreläsningar och aktiviteter på temat ”Ung idag”.

Det var några glimtar från innehållet i detta nummer. Nolaskogs delas ut till alla hushåll i kommunen och går även att få som taltidning. Här på webbplatsen kan du ta del av Nolaskogs som tillgänglighetsanpassad pdf-fil.

Nolaskogs 3. 2017PDF

Arkiv, tidigare utgåvor.


Aktuelltartikel publicerad av: Elisabeth Bårman

2017-10-12