Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nytt nummer av Nolaskogs

Nolaskogs framsida

Årets sista nummer av Nolaskogs är på väg ut till kommunens hushåll. Denna gång berättar vi om driftiga ungdomar som ansvarar för skolcafé och startar Ungt Företag. Stort engagemang finns det även bland Nätraborna som samverkar för att utveckla sin bygd.

Du kan också läsa om två byggprojekt som nyligen startat – Ängsmarkens förskola och ny gruppbostad i Kroksta. Två insatser för att underlätta nyanländas etablering är språkombud på arbetsplatser och en fritids- och föreningslots som lotsar till sociala aktiviteter.

Julen nalkas men tyvärr finns det de som inte får uppleva riktig julefrid. I Nolaskogs berättar vi om vilket stöd som finns att få i samband med våld i nära relationer.

Du som gillar att njuta av vinterns isar hittar bra tips för att göra skridskoturen eller pimplingen säkrare. Inbjuder vädret snarare till inomhusaktiviteter finns spännande utställningar på Örnsköldsviks museum och konsthall.

Nolaskogs redaktion önskar alla läsare en riktigt God Jul!

Nolaskogs skickas ut till kommunens alla hushåll. Den går också att få inläst som taltidning. Här på webben finns tidningen i form av en tillgänglighetsanpassad pdf. 

Nolaskogs 4, december 2017PDF

Arkiv, tidigare utgåvor


Aktuelltartikel publicerad av: Elisabeth Bårman

2017-12-14